Gögotta!

Vilken dag!
Torsdag 21/5 2009

Jag & Cathrine

Kl 05:30 Hade alla åtta tjejerna samlats hos Cathrine i Björketorp. Inte en enda av oss var snygga, märkligt. Allt från Fula solglasögon, cykelhjälm i frigolit och mormors baddräkt fanns på plats.
Vi satte oss på cyklarna och påbörjade den 4.5km långa cykelfärden. Borde inte tagit lång tid men med tanke på att vi stannade redan efter 500 meter för att öppna första ölen tog det en bra stund för osss att komma fram till den plats vi skulle sitta på.
Efter ett flertal stopp ett antal öl kom vi fram, tog plats vid det lilla träbordet och nästa projekt var att tända elden.
Tacka vet jag att det inte var jag som skulle göra det, vi vet alla hur bra det gick sist jag skulle försöka leka överlevare efter ett krogbesök och tänkte tända en brasa då jag var utelåst. Nog om det.
Elden var tänd och solen började titta fram.
Vi fick ett helt underbart väder hela dagen och näsan blev allt lite småröd på dem flesta av oss.
En av tjejerna skulle invigas i våran tradition men var nog inte så van vid den göken vi brukar hitta, nämligen den i kaffet. Så det slutade med att Hon fick ligga och vila sig lite istället. Korven grillades och Ninni gjorde det på ett alldeles unikt sett. Hon tog en ordentlig kvist med björkris och hängde på korv och bacon på den och grillade, hur bra det blev får hon svara för! =)

(Ninnis björkris)


Dagen gick jätte fort! Vi hade det underbart i solen, åt, drack och skrattade en massa!
När vi bestämde oss för att packa ihop och cykla hem för att fortsätta dagen hann vi inte särskillt långt innan Cathrine fick punktering. Typiskt.
Som tur är finns det fins föräldrar. Så Saras mamma fick snälla komma och hämta Cathrine med cykel medans vi andra cykla hem.
Vi åkte alltså 8 Tjejer, 8 Cyklar.
Hem kom: 7 Tjejer med 6 hela cyklar. GÖKOTTA!!!

Kvällen fortsatte i samma takt. Vi samlades ett stort gäng och umgicks till 22tiden då de flesta av oss åkte till lygnevi, Efter bilturen dit, är det lite dimmigare men vi dansade drack öl och Levde Livet.
Kort och lätt om Gökotta 2009.

Tack alla tjejer!

Cathrine, Sara, Marie, Emelie, Ninni, Frida, Helene

Kommentarer
Postat av: Cathrine

hahahhahaha, ja fy satan va kul vi hade:)

2009-06-01 @ 12:29:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0