Torsdag

Torsdagen var helt underbar. Men väldigt stressig!
 Svärmor kom på morgonen och hjälpte oss med att packa och putsa fönster, guld värt Martina, TACK!
Sen bar det av till Borås och shopping med Mamma och Syster. Skit kul,
Hittade en kjol, två bas linnen, en skit snygg topp, ett par stövlar och ett par stövletter. Underbart.
Riktiga fynd gjorde jag, snällt för plånboken med ;o)

Sen var det kursdags, väldigt intressant och givande, sen bar det av hem till storasyster där vi tre tjejer kacklade och delade på lite rödvin, rensade svamp och bara myste. Flippade väl ur som vanligt när jag spottade tandkräm på Linnéa, mamma bröt ihop i trappan då hennes fötter såg för jäkla roliga ut, jag spottade ut min medicin med vatten i köket när Linnéa började skratta och jag trodde nästan att jag skulle kvävas en liten stund när vattnet åkte ner i lungorna (det som inte kom på golvet vill säga) Rann även en del vatten ur näsan, ytters obehagligt!
  När vi försökte sova gick det inte aå mycket bättre haha

Idag har jag varit ute och ätit lunch med pappa, gott gott, finns ingen bättre thai mat än det stället, mums!
Sen har vi kollat färdigt på Ice age 3 haha skit kul!
  Nu åker vi snart och jobbar, har hela helgen ihop med pappa.
Tack för två mysiga dagar!!

Puss o kram familjen

Min Vän




Idag
har jag varit hos Nathalie en sväng och hjälpt henna att packa. Eller rättare sagt hon har packat och jag har tvingat henne att ta ur saker. Det gjorde riktigt ont i mitt hjäärta att sitta där, inte för att hon ska åka bort ett år (det går fort hon kommer hem innan man fattat att det gårr ett år) Det som gjorde mig så ont var att hon behövde lämna Så många skor hemma. Vilken smärta, jag känner med dig gumman. Vet att det var svåra beslut...
Nog, sen var vi ute och åt lunch ihop. Mysigt. Pratade en del men satt för ovanlighetens skull ganska tysta. Båda har mycket att tänka på var och en på sitt håll så det behövde inte sägas mycket, och inga tårar, vi säger bara hej så länge ju. Får inte bli nått jobbigt att hon åker. Hon ska ju på äventyr=)
Så det vet du Gumman, Jag älskar dig och jag kommer att sakna dig varje dag som går.. Men du är snart hemma igen och då ska vi berätta rövarhistorier för varandra!!!

Nu är Markus på träning så jag täänkte att jag skulle ta mig en promenad. Vet ju inte hur många fina kvällar det är kvar nu innan regn och rusk, för att inte tala om snö.. *brrrr*
  Imorgon ska jag iväg på kurs, ser verkligen fram emot detta. Kula att mamma och Linnéa oxå ska gå den, blir ju en regelbunden träff i månaden. Skit kul!

Tack och hej!

mörkt...

Det är mörkt och regnigt ute, så deprimerande, och inte är jag det minsta trött heller.
 Har inte fått mycket vettigt gjort idag, hängt upp en maskin tvätt, tappat bort en katt och fåått panik, hittat katten, tassat runt för att inte väcka markus, legat på soffan, lagat mat, mamma kom, drack kaffe, mamma åkte, ladda diskmaskinen, packat ner allt ur linneskåpet, soffan igen...
Kul... väldigt kul.... Men det va roligt att mamma och hans tittade in, även om det blev en snabb visit så är det alltid skönt att se dom!
morgondagen verkar inte mycket roligare... skulle packat men min älskling har inte ringt sin faster och frågat efter flyttlådor så jag börjar få extrem panik nu med tanke på att jag snart börjar jobba igen och imorgon är min sista lediga dag innan huset ska vara tömt och städat...
  Har en liten stund på torsdag morgon oxå men kommer nog inte hinna med så mycket som skulle behövas.
 Ska till borås med Markus på dagen och sen har jag kurs på kvällen. Sen tänkte jag åka med till systeryster iom att jag jobbar fredag natt och ska få låna hennes bil över helgen då våran så kallade bil (jag föredrar "det jävla aset med fyra hjul som kostar pengar) har gått sönder iegn. SUCK! jag har blivit en bitter gammal kärring. Grattis Emelie, du blev 21 innan det hände iaf..
eller? Hände det innan kanske? Mycket möjligt.

Hade en jätte mysig kväll med Natta igår.
Frack ett glas vin och satt ute o pratade och rökte vattenpipa. Skönt att lösa allt innan hon åker, vilket är på onsdag, lämnar sverige torsdag om jag inte misstagit mig helt.
kommer sakna dig gumman men ett år går fort!
 Funderar på om jag ska gå upp och börja städa och sortera lite i badrummet.. låter tråkigt men det måste göras, då kanske jag blir trött och kan sova inatt..

En stor puss och kram till min och markus fina familj som stöttar och hjälper oss med allt just nu! kärlek till er alla!

sen en tid



Denna text berör mig på djupet, kunde lika gärna vara skrivet av mig


"Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Sen en tid tillbaka har jag tänkt så här
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har  kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är"



av: Melissa Horn "sen en tid tillbaka"


Hennes texter berör mig
hennes ord beskriver många av mina tankar, det känns som att hon skrivit om mig, om mina känslor, om mitt liv och tankar..
Jag rekomenderar alla att höra på denna fantastiska artist. Detta ÄR musik!


Bebis kom nu!



09-09-09 är det beräknat att jag ska bli moster, längtar så otroligt tills kotten kommer ut!

min vackra syster Anna...


kinna avspärrat

Idag händer det grejjer, lite mer än bara slät sten och en cykel.
Kinna är avspärrat, varför?
Därför att en älg har förirrat sig i byn! hahaha lustigt,
stackarn, kan inte ha varit roligt att gå vilse i den hålan. Hoppas den kom tillbaka till skogen och att ingen tog chansen till lite gott älgkött!


varför????

Jag var och handlade mat med min pappa igår, då kom det in en kille från posten som skulle tömma lådan inne vid ATG ombudet. Han var väl fin, men det som slog mig är hur otroligt fina killar är i postens shorts.
Jag vet inte varför, de flesta yngre killarna blir det, snygga vader, det är inget jag brukar se på annars men, ja, och byxorna är väl kanske inte de finaste heller.
Kan det vara färgen? Jag betvivlar det, det är ju en vanlig blå färg.
Jag vet inte hur detta kommer sig men jag grubblade på det när jag såg honom och upptäckte att han log lite roat åt mig då han måste sett hur jag stod och stirrade, ber verkligen om ursäkt, det är dom där byxorna!

Natten har varit lugn, men jag har drömt så konstigt de sista mornarna när jag har kommit hem och lagt mig.
 Min äldsta syster ska snart ha barn och detta är något jag tänker på och längtar mycket efter, men vilka sjuka drömmar jag har om henne och den kommande bebisen!
 Igår drömde jag att båda mina systrar skulle ha barn, vi skulle åka till Gbg till en speciell förlossningsklinik där de ville föda, men Anna fick värkar och vi skulle inte hinna dit. Det var helt enkelt så att barnet var på väg på en gång och jag fick hjälpa det till världen. Det va ju inte så märkligt men däremot: Jag skulle koka vatten att blöta handdukar i, i denna enorma gryta med vatten slängde jag ner två kycklingar som jag tänkte att jag kunde koka på samma gång,,,
Jag menar VA!!?
 Jösses, jag vaknade jag och satte mig upp i sängen och undrade som så många gånger förr; Vad får jag allt ifrån?

Va rädda om er! kram

fullt upp så stressad

Vet ärligt talat inte hur 17 jag ska hinna med allt som ska göras denna månad, kommer bara bli en klump med kol kvar när månaden och allt är slut.
 Jobbar femton nätter denna månaden, plus att jag har en flytt att tänka på, vet inte när vi får nyckeln till det nya heller. Men sista helgen i månaden jobbar jag fre,lör,sön,mån... och ska hinna tömma huset, flytta in i lägenheten och flyttstäda 4rok, två våningar + källare. Vatten över huvet från start!
 Sitter hos pappa och grubblar över detta nu, jobba inatt igen sen är ja ledig två dagar (sover visserligen bort den ena)
Börjar känna mig lite smått bitter faktiskt......

Nu skiter vi i detta och kryper ner i sängen igen...
 god natt! eller eftermiddag, eller kväll? what ever, sov gott, - Tack

Underbart

systrarna Kjellberg

Har haft så roligt det sista!
Va i Sätila i torsdags, jag o älskling skulle ha myskväll men det gick inte riktigt så, hehe ganska typiskt oss två, alldeles för sociala =)

I Lördags åkte jag till storasyster. Skulle till en vän till dom och grilla lite, spela biljard osv. Blev att vi gick till deras granne istället, satt och tog några öl och bestämde oss för att åka med dem till Sigges i Gislaved. Har aldrig varit där tidigare, hade väl inte allt för höga förväntningar. Men Gud så kul vi hade.
Det va ju underbart!!! Så olika typer av människor, musik. Men kändes som att alla var glada, ja. på nått vis, det va ett... en glad krog =)
  Så himla roligt att umgås och hitta på saker ed Linnéa oxå, har inte hänt allt för ofta de senaste åren. Dumt, men kanske håller på att ordna upp sig !?

På söndag kväll väntade jobb, natten var lugn, lite småstök bara men inget större ståhej. Sovit gott idag och nu väntar två nätter till... suck... vill åka till ett varmt ställe!

Saknar Markus och mina Flickor! <3

RSS 2.0