21år eller 30?

om nio år är jag trettio!
Den bästa födelsedagspresenten är ändå att Jag ska bli Moster!!!
Jag är så lycklig över det lilla liv som växer till en människa i min syster, mitt systerbarn, LYCKA

Tack för en perfekt födelsedag, tack familj och vänner, tack för i morgon som kommer o då festen äger rum, tack
Jag älskar er alla och uppdatering kommer inom en snar framtid.
Kärlek!

svårt

en svårt och jobbig grej, Winnerbäck, men så mycket mer, förbjuden frukt eller livet?
Vem avgör?
vem är du att avgöra om jag gör rätt eller fel, vem är du att dömma?
Kärlek eller lek?
livet är nu

Göra slut eller bli Dumpad

Vem har sagt att kärlek inte kan vara en dans på rosor? Jag tycker definitivt att det är det, precis som livet, en dans på den vackraste mest väldoftande ros, men Glöm inte att alla rosor har e stjälk, full av vassa taggar.
Vad vore lycka om vi aldrig känt sorg eller fötvivlan. Hur vet vi att vårat hjärta är helt om det aldrig varit krossat?
Jag har ofta tänkt på vilket som är värst i slutet av ett förhållande, att vara den som blir lämnad gråtandes, eller att få någon att falla i tårar och sedan vända sig om och gå.
För min del är det sistnämnda det värsta, att göra någon annan illa för sitt eget välbefinnande.. Men hur rättvist är det att spela lycklig med någon som älskar dig? Jag skulle inte vilja vara den som tror sig vara älskad men i själva verket blir älskad pga rädsla att såra.
Smärta är en nödvändig näring i livet, jag menar inte att jag är stålkvinna och tar mina motgångar med en klackspark. Men det finns en klok kvinna i mitt liv som jag tilltalar som Mamma, hon har lärt mig att motgångar och felsteg, stärker och lär. Det är det värsta man kan få höra när man tycker att livet är lika med ett tuggummi som fastnat i en intorkad hundbajs under skon, men så rätt det är egentligen. Jag har lärt mig mycket på mina snart 21år, främst genom alla mina motgångar. Det som inte dödar det stärker.

Soffläge nu!

Söndag är en vilodag.. då bör man hylla denna genom att just vila! Varken städa diska eller göra andra "måsten" på hela dagen.
Jag har börjat min söndag med att åka med svärmor för att kolla då min Käraste hade fotbollsturnering. Det va roligare än jag trodde men de borde ju verkligen tänka om innan de sätter alla åskådare på stenhårda träbänkar utan ryggstöd. Rumpan va inte i form efter några timmar!
Helgen för övrigt har varit rolig. Mamma fyllde år i fredags men det hölls kalas först i lördags. Mycket roligt och hon fick den bästa presenten någonsin så det va mycket tårar känslor och framförallt skratt.
Sedan lyckas ju min vän övertala mej att gå med ut i piss staden Borås på kvällen, mycket trevligt folk vi gick ut med men va är det för jävla ställe? Borås. tacka vet jag Kinna! haha. Det roligaste va nog ändå när jag fick en lapdance av David, jösses... sedan gav vi oss på strippstången på krogen och visade Boråsarna hur det ska gå till! Tro mej, det hände mycket galet den kvällen som man inte böt tala högt om, är övertygad att vi hade klassats som sinnessjuka direkt.
Skönt att vara relativt nykter och städad så man inte vaknar med världens ångest.. söndagsångest, ett välkänt tillstånd.

Nu sitter jag och smider planer och längtar efter vårat hus, bara 2-3 veckor kvar innan vi sätter ner de första lådorna i huset och börjar något nytt! kan knappt bärga mig.
Huset är fantastiskt, och framförallt, det är vårat! Mitt o Markus.. du o ja. och våra två små bäbisar..
nu ska jag nog iaf, trots att det är söndag, sätta igång o bringa lite ordning så det kan bli mys ikväll.
Skickar en extra tanke till min kära familj, utan er vore inte jag här idag. Jag älskar er förbehållslöst

RSS 2.0