Snart midsommar

Nu är det snart midsommar! Ska bli riktigt roligt, ska upp till Högsäter, jag Älskling, Natta o Uffe.
 Ska äta o dricka gott. Lördag ska vi till skjutbanan, skjuta lerduvor, prick pistol o grejjer med grill och öl. Mys mys!!!

Var hos mamma igår innan jobbet, hade så mysigt, vi tittade på gamla saker hon hittat som hon sparat sen vi var små, teckningar brev och dyl. Sen tittade vi på journalen från när hon var gravid med mig. Riktigt roligt att läsa om graviditeten och förlossningen. Jag vet att från det att mamma fick krystvärkar, behövde hon bara göra två st, det tog åtta minuter sen var jag ute och skrek. Låter smidigt och bra, hoppas att min bäbis är lika snäll! =)

Har jobbat inatt, det var fullt upp hela natten, det hände mycket, plus att vi skulle till och bona alla jävla golv! suck... gris jobbigt! Hoppas natten blir lugnare så att jag inte är helt slut i morgon när vi ska åka.

puss o kram till alla mina kära!!

Fairytale


I' m in Love with a Fairytale

Shoppat

Idag har varit en bra dag!
 Åkte till Gällstad med Älsklingen, Natta & Uffe. Där mötte vi upp syrran och mamma.
Först gick vi på lager 157, där hittade jag en jätte fin klänning, den ropade på mig och slutade inte förens jag stod i provrummet med den på,  och!  Den va ju underbar!
 Sen har jag ju en helt underbar sambo, så han köpte klänningen till mig. Visst är han fin!
Efter detta va pojkarna o Natta hungriga, så dom gick o käka pizza, Vi andra tre tog en kaffe o riktigt kletig kladdkaka istället. Mysigt att få lite tid med Mamma och storasyster.. prata om allt mellan himmel och jord.
 På scorett hittade jag två par fantastiska, och vackra skor (ja, skor kan va vackra)
 Linnéa som är en klippa på att hitta bra skor till mig. Riktigt duktig på sitt jobb och hon står ut med såna fruktansvärt besvärliga kräsna kunder som mej =)
Samanlagt hade skorna gått på 1300kr, men det bästa var att rean gjorde det snällare för plånboken, plocka bort en nolla.
Snacka om fynd!!! 130kr för två par dö läckra skor.

Ikväll ska jag till Linda och umgås lite med henne, ska bli mysigt!
Saknar dig skrutteplutta.
Först ska jag bara lägga mig och jäsa på soffan, käkat precis, gott. "Spagetti o köttfärssås alla Emelie" Mums!


Rent Hat och Förakt

Detta är svårt, väldigt svårt, jag har inte kunnat prata om mina sorger och bekymmer. Däremot har jag lätt för att skriva. Och det tänker jag göra. Jag måste få skriva detta så att det finns för folk att läsa. Då jag behöver säga det högt utan att skämmas väljer jag att skriva här. Jag blottar min själ, för jag vet, att jag inte är den som borde skämmas.

Det jag vill skriva om är hat och förakt.
Två väldigt starka ord.
Vi har väl alla sagt att vi hatar någon, en del av oss har sagt att dom föraktar någon.
Jag har sagt det förut, men först nu vet jag vad det betyder, nu vet jag att jag inte menat det många gånger förut.
För den känsla som dykt upp i mitt hjärta är rent och skärt Hat.
   Det finns en anledning till att jag inte kommer att nämna namn i detta, pga det inte skall kunna användas emot mig.

Det som bubblar i mig, dag och natt, som ständigt gör sig påmint är ett hat emot Honom. Jag kan inte på något vis förstå hur Du fungerar. Att du gjort, och fortfarande gör mig så illa.
Det var egentligen först när jag sa ifrån och berättade som jag förstod hur ont du faktiskt har gjort mig, hur du fortsätter att behandla mig. Efter alla dessa år tycks du inte vilja ge upp din ideé om att  göra mitt liv till ett rent helvete.
 Den tid vi hade en relation började bra. Du var en fin människa, du hade bara hamnat snett. Du kunde inte rå för hur din situation såg ut. Jag gjorde allt jag kunde för att hjälpa dig, och jag lyckades under en kort tid.
  Men det sätt du behandlade mig efter ett tag kan inte ursäktas. Du kan inte skylla på att du hade det svårt, att du inte valde själv att må dåligt. Givetvis kunde du inte styra över det du råkat ut för, hur din familjs liv blev. Men du valde att göra mig illa. Inte någon annan, och det får du stå för, alltid. Där finns inga ursäkter. Inte någon.
 Du gjorde mig illa båda fysiskt och psykiskt.
Det värsta var de ord du valde att säga till mig. Graden på kränkning går över alla toppar.
Det helvete du ställde till i mitt hjärta och hjärna har fortfarande inte läkt. Vet du det? Vet du hur illa du gjort mig. Hur dåligt jag mått, hur sjuk jag har varit?
Du har inte varit med när jag har fallit och inte kunnat resa mig upp, det var itne du som fick plocka upp det som fanns kvar av mig.

Du var inte med när mitt liv försvan, när jag inte ens orkade andas.
Du har inte varit med alla kvällar jag har gråtit så att ögonen blivit röda och jag somnat av utmattning.
Du ser inte hur jag ständigt ser mig om för att bli trygg.
Du drömmer inte mina mardrömmar.
Du har inte sett mitt hjärta blöda.
Du har inte hört hur min själ gråter.

Allt har inte varit ditt fel, men du har byggt på det självhat jag fortfarande tvingas jobba på. Varje dag försöker jag säga till mig; "Du är vacker, Du är värdig ett liv, Du räcker till"
 Alla dessa saker sa du att jag inte var.
Jag var inte värd att andas samma luft som alla andra människor,
 Jag var något som ingen någonsin skulle kunna älska,
 jag var motbjudande...
  Trots att jag gått vidare med mitt liv sedan jag kände dig finns allt du sagt och gjort kvar. Det har blivit sår som aldrig riktigt läkt, som ständigt rivs upp igen.

Och du har aldrig behövt betala för det. När jag efter många år bestämde mig för att förlåta, gjorde du det igen.
Du förnedrade och kränkte mig offentligt, på värsta tänkbara sätt. Än idag.. 
Hur kan du med det?
Vad driver dig?
Har du ingen själ?

När detta sista slag kom brast det. Jag samlade styrka och tog mig mod att säga STOPP!
Även om detta kanske inte kommer att beröra dig så har det gjort mig gott i själen. Jag har äntligen vågat stå upp för mig själv och visat att ingen trampar på mig. Inte ens Du
Jag kan bara hoppas att du får ordning på ditt liv, att du kommer till insikt med vad du gjort, det räcker för mig, jag önskar dig inte ens något ont. Bara du vaknar och förstår vad du gjort så kommer du att lida så länge du lever. Och det räcker, att sanningen kommer ikapp dig. Det är min önskan, mitt hopp.

Just nu har jag ingenting mer att säga, det finns så mycket. Men detta är en början, för det finns ännu inget slut. Men jag vet att jag kommer att få mitt avslut på detta. Och jag kommer vinna,
Jag orkar leva med mitt trasiga hjärta och min misshandlade själ tack vare en grupp underbara människor,
Min familj. Ni gör mitt liv. Ni plockar upp mig när jag faller,
Ni blundar inte när ni ser att jag har ont,
Ni torkar mina tårar och säger att jag är vacker, både på in- och utsidan.
Jag älskar er så otroligt mycket.
Ni har gjort mig till en bra människa, med er klarar jag allt!
Jag älskar Er!


  JAG LEVER!!!

Jag Lever!!planer för student

Idag har jag och mamma pratat och planerat inför Lillebrors student. Det närmar sig så fort! Lite väl fort nästan...
Det kommer nog bli jätte bra hoppas jag. Det ska bli en dag han minns! Tänker inte skriva några detaljer ifall du skulle läsa Andreas, man vet aldrig... hehe du får se hur det blir. puss till dig!

   Upptäckte ett sår i fias huvud idag, hon och Ester måste ha slagits, dumma bäbisar!
Var och kollade på årets studenter som skulle på bal idag. Dom va så fina, vissa, andra skulle man vilja räcka till en spade så dom kunde gräva ner sig.. jösses.
 Markus lillebror och hans tjej var så fina, helt sagolikt! =) kommer förmodligen med i tidningen oxå. Emelie hade en jätte fin klänning, väldigt speciell, men det är ju hon med. Fin fina tjejen!
  Åkte upp till min Linda sen med, drack lite kaffe. Funderar på att hitta på nått kul tillsammans i helgen, vet inte vad, men vi har inte träffats och gjort någonting tillsammans på så länge nu så det är absolut dags. Får passa på när Markus jobbar med =p girls onley!   Ska bli riktigt roligt. Hon och Maja kommer förbi i morgon oxå efter jobbet när Linda hämtat plutten på dagis. Mysigt. Inte haft henne hemma på länge nu. Det blir liv i huset när jag psassar henne vill jag lova! haha

I morgon blir det Gällstad oxå, ska kolla på skor på systerysters jobb, dom har tydligen en bra rea. Låter fin i mina öron!

Lååång helg, P-piller
Helgen verkade aldrig ta slut, och inte hann jag ta vara på det fina vädret, sov bort dagarna och jobba nätterna. det suger!
 oh ja nu är jag ledig, och det är tråkigt väder.. suck..

Va på apoteket idag, hämtade ut mediciner och P-piller till mina katter, helvete va dyrt det va!
Sen när jag öppnade förpackningen och skulle ge dom varsit så va dom jätte stora. Fattade inte hur i hela friden jag skulle få i dom det. Men jag har ju helt fantastiska katter. Dom bästa och mest tacksamma i världen. Do m äter ALLT!
 Jag la bara ett piller på golvet framför dom och gluffs! Så va dom borta. Dom åt det utan att bråka det minsta.
Älskade kottar =)


Markus jobbar inatt igen, sen är han ledig till fredag och då är det hans tur att jobba helg.
Är glad för hans skull att han inte jobbar när studenterna ska tälta vid skolan, hade nog itne varit så roligt för honom att behöva bryta upp deras firande. stackarn. Å ja.. min lilla plutt.. både gillar och ogillar hans jobb.
Gillar det för att han är jävligt het i uniform (alltid varit svag för poliser osv)
Ogillar det för att det inte är ett jätte säkert jobb han har. Det finns så många idioter som vill dom illa.
Han är iaf den finaste i världen! och han är miiiiin =)
Älska dig pytte. <3
RSS 2.0