Hårmodell

Dagen började tungt!
Klockan ringde 04:50 och det va bara att kliva upp för schemat var så pressat som möjligt redan så försening var inte att tala om. Gick upp, blev förbannad då vi inte har varmvatten på morgnen. Tar verkligen lång tid att spola fram. Måste spola nästan fem minuter, stänga av, vänta tjugo och sen spola några minuter till, sen blir det så pass varmt att man kan duscha iaf! störigt...
Väl klar med make kom jag på att jag hade handuken kvar på huvet, tröga Emelie, bestämmde mig för att endast föna det så att Malin kunde göra som hon ville sen.
Bilturen in till stan (Gbg) var dryg, var så trött att jag tänkte stanna men drog på ordentligt med musik istället och sjöng med för full hals  trots att jag inte hade hört låtarna tidigare haha =)
Möttre upp Malin på Heden, nästa problem; p-automaten svalde mina pengar men fick ingen tid! Malin slog den en aning och tryckte på retur knappen och då bokstavligt talat spruta den ut mina pengar över gatan!
Problemet löst.
Inne på skolan där jag skulle sitta modell för ett moment prov fick vi veta att vi var på tok för tidiga, men då kunde vi fika o dricka kaffe.. Och givetvis kamma kamma kamma mig, för att se hur håret såg ut, hon kammade nog i trekvart haha.
Själva kilppningen, föningen och stylingen tog 2.5 timmar tror jag att dom hade på sig, så malin va stressad det sista! Men så bra det blev! Awesome!!!!!!!
Sen kom hennes lärare för att återigen kamma kamma kamma och se vad hon gjort o så. Verkade bra, nått litet fel typ "ja här är en topp på en milimeter som skulle bort" haha jösses, mina nerver hade inte pallat kan jag säga, Jag beundrar din styrka Malin!!!
Lägger upp en bild på hur det ser ut bak, en fram får ni se framöver..
Hade en underbar dag med mina Älskling Malin, min klippa!

Rekomenderar henne som frisör, hon är duktig på att tala om vad hon hade tänkt sig, och varför just detta, hon är mycket bra på att läsa ditt anikte och stil för att få fram en passande frisyr.
Men ta henne inte från min ;o) hon är miiiiiiin <3


Visst blev det fint! kanon!! Utväxtranden hör inte dit :p den ska jag åtgärda snarast!!!

När jag satte mig för att köra hem kom migränen som ett brev på posten, thank You old men!
Slängde mig verkligen i sängen så fort jag kom hem!
Somnade som en gris.
Två timmar senare vaknade jag av att det slammra lite, men det som verkligen fick mig att vakna upp var det underbara doften av mat. Som faktiskt kom från VÅRAT kök..
På bordet stod taccos, tända ljus och framförallt där satt min man i soffan och log.
Gud vad jag älskar honom!!!!

Har bakat kladdkake-muffins idag med, fick recptet av Malin, hennes va jätte fina och goda.. Mina blev fula men ganska trevliga att äta ändå =) öva mer kanske, var faktiskt första gången jag gjorde dom!
Sen kom min lilla Hanniball.. Hanna... Kikade på Desperate ihop, åt kakor, popcorn o drack saft MYS!!

Nu ska jag fort som attan ha upp gubben ur soffan för att hjälpas åt att bädda rent i sängen, sen har jag En dejt med John Blund, love that Guy!!

God natta alla mina älsklingar!!!

Fru Svensson

Nu har vi äntligen köpt bil, en Volvo v70 =) svensson svensson svensson haha jag gillar det.
Skit go att köra, bara mysa runt i, markus uppskattade inte detta när vi varnit och hämtat mat. "Nu får du för fan trycka på gasen oxå! Maten hinner ju bli iskall.." hehe jag myste ju bara lite.
Dagen har varit toppen, bara bra!
Inte nog med att vi äntligen fått vår bil, markus har fått en heltidstjänst! skit bra älskling! jag är bara så glad idag!
Avslutade kvällen med att umgås med min kära bror, satt under ett täckte, tittade på tv, käkade pepparkakor och drack julmust, hur mysigt låter inte det på en skala.?
Allt ont och hosta är som bortblåst, känner mig bara lättad och lycklig!

Nu kan jag på allvar fundera på om jag ska hoppa på utbildningen jag längtar så efter.
Pratade med mamma lite om det igår, sa att det kommer ju i vilket fall inte hända förens Markus har ett heltids jobb så att det blir lättare ekonomiskt.. Och vad händer? Dagen efter jag kollat på skola och satt detta som krav får han jobb! A sign or what!!!!???
Jag vill verkligen jag vill jag vill jag vill!
För dom som inte vet det så är det Nagelteknolog jag vill utbilda mig till. Jätte intressant, kreativt och ett socialt arbete. Tror det hade passat mig perfekt!





Nu ska jag inte skriva mer utan krypa ner i soffan hos min kära fästman och bara ha det gott och njuta av denna dag. Ljuva Lycka!


Dåligt Emelie!

Nu har jag legat på latsidan ett tag igen!
Jag skyller på att danmarks resan tog ganska hårt, vilket den faktiskt gjorde då jag ligger hemma med lunginflammation nu.
Det är nog något i luften där neråt skåne landet.. lurigt..



Resan

Vi åkte från Skene vid 10.00 på lördagen alltså. Vi hade räknat med en smidig snabb resa ner, men, nej. Vi började vela och sinka ner redan när vi var i skene och skulle handla vilket borde gått lätt och smidigt men icke!
Det som förstörde det hela var nog en väldgt velig Johan och en Emelie som ville ha kaffe. haha
johan körde fel... I SKENE! lite pinsamt.. så vi fick gå in på mm trots att de inte hade det vi skulle ha (tänk om pojkarna bara kunde lyssna på den kloka kvinnan i bilen!)
Efter lite shopping var vi på g!
Nästa stopp blev i Halmstad där vi skulle plocka upp vår sista medresenär Joel. Blev väldigt faschinerad (stavning?)
av hans boende. Han bor  studenthem som är ett gammalt fängelse, så han bor faktiskt i en cell, på riktigt, skit coolt!
besökte toalett sen åkte vi igen.
Tog inte lång tid innan det började trycka i blåsan igen och pissepaus blev ett måste!!! Riktig kris kännde jag.
Va ju inte jätte lätt att hitta en bra plats längs med motorvägen till Falkenberg. Så vi svängde av och stannade vid en liten tall-skog.. KILLAR! för fan, jag måste sitta ner och kissa! det va inte det mest diskreta stället för en kvinna att sitta på, till min räddning eller nackdel fanns det gott om kala taggiga hallonbuskar runt om tallskogen.
Det skylde ju min vita vinterrumpa men jävlar va det va det stack i baken och på låren!
Sen när jag skulle resa min upp drar jag givetvis rumpan i den förbannade tallen jag försökte gömma mig bakom och aj aj aj! Mer behöver jag nog inte säga. Misslyckat kissestopp!
Väl framme i Lund hos Tobbe kollade vi in hur han bodde och sen gick vi och käkade pizza, sen försvann bara tiden. Gjorde oss (Mej) i ordning och sen var det lite förfest.
Bussresa till stationen och sen tåg över till köpenhamn.
Det gick smidigt!!
Framme i Danmark bestämmde vi oss för att promenera till Vega där konserten skulle äga rum. Vi hade ingen aning om vart vi skulle haha ooch mina underbara vänner fattade inte ett ord danska! Tolken Emelie tog plats och löste problemet.
En lång men trevlig promenad blev det!! Sen va vi framme!!
weiii lång kö till garderob, sprang och tog ut pengar.. köpte en t-shirt..
Vid insläppet krånglade de gröt-talade männen och sa att 2 av våra biljetter redan var använda, Paniken bröt ut! Emelie blev smått hysterisk och vansinnig då detta inte stämde för att det var dom som gjorde fel, orkar inte förklara men en kille drog sträckkoden sen lämna han till nästa, IDIOTER!
Vi kom iaf in, en liten blond, arg svenska är bra ibland iaf...
Vi stod långt fram när De underbara Rise Against kom in på scen. Där stod vi i knappt fem minuter eftersom Markus ständigt fick plocka upp mig från golvet där jag flög runt som en jävla vante.
Insåg att små månniskor måste stå längre bak. Vilket blev skitbra. Såg hur bra som helt när jag satte mig på att staket. Lite ont i baken och träningsverk i ena sidan blev resultatet men värt det ;o)
Dom va grymma live, helt otroligt. Ett fantastiskt live band!!!
Tanken var att efter konserten skulle vi gå ut och svänga våra lurviga men vi var helt slut, ingen orkade! Jag blev lite orolig och undra vad som hänt, var vår ungdom tog vägen. Men bara att accepera.. surt..
Tobbes lägenhet var nästa mål, det blev en bra hemresa för vi behövde inte betala en krona! och jag sov som ett barn på stackars Johans axel.. Thanks!
Det var tråååångt i rummet där vi skulle sova, det är ingen lägenhet utan ett litet litet rum, sex personer.. 5 stora karlar! jag, markus och martin i en liten säng, Joel i en obekväm stol, Tobbe och Johan på golvet, skulle finnas ett kort på oss alla där vi låg som packade sillar haha vilken syn!
Har ännu inte fått foton från resan av Johan men jag laddar upp det så fort jag får dem!
Tack kära vänner för en minnesvärd resa!!!




RSS 2.0