grubbel grubbel grubbel

Vad jag sover dåligt nu mer, helt otroligt. Jag är helt slut. Tror att jag fortsätter grubbla när jag sover, inte nått roligt!
Mardrömmar och märkliga besök nattetid gör inte saken bättre.. Snälla låt mig sova gott denna natt annars tror jag att jag blir galen.
Gårdagen var... speciell.. orkar inte ens berätta allt.. hände mkt och inget, en jobbig kombination på nått vis.
Kvällen var trevlig, mysig förfest med tjejerna, hade jätte kul.
Men när vi kom till hotellet försvann partyandan helt! mingla lite, tog en öl och längtade galet mycket efter att krypa ner under täcket i soffan och somna vid tvn.
Vilket jag bestämde mig för att göra. Ordnade skjuts hem, köpte med mig en hamburgare, AV med sminket, nattlinne på, täcke+kudde fram och hamburgaren öppnas.. vilket underbart avslut på en märklig dag!
var hemma vid halv ett tiden tror jag.. tidigt, men det var vad jag ville så då blev det så!
Somnade gott med lite dressing i mungipan ;o)

Nu har jag haft min lilla Ängel Hanna här, vi tog till vara på denna sega söndag o gjorde det bästa av den, Godis o film i min soffa.. bäste vän bäste vän så gott vi har det ihop! Njuter verkligen av ditt sällskap!
Du är en otrolig människa, en fantastisk, varm, trygg, vän med ett så stort hjärta..
Du bjuder på så många leenden och värme..
Älskar dig Hanna Nilsson =)


Nu blir det tack och god natt för idag

Krama varandra!!!

Månen gör folk galna

Vilken jobbig natt jag har haft!
Fy, värsta på länge.. Jag gick o la mig tidigt, vid tio faktiskt, ville få sova ut ordentligt.
Då ska katterna stolla runt, helt galna var dom verkligen, nästan lite skrämmande..
När jag fått lite lugn o ro så kommer Markus hem en sväng, det va väl trevligt men jag va ju så trött, satt o muppa oss en stund, har väldigt roligt ihop =)
Sen la jag mig med boken igen och väntade på att känna grus i ögonen så jag kunde släcka lampan o sova, men icke, det tog lååång tid. Fick väl försöka somna ändå. Inte lätt. Somnade nog inte innan ett nån gång.
Sen började drömmarna,det var fruktansvärda drömmar, verkligen hemska och så panikfyllda!
Mitt i allt vaknade jag av märkliga högaljud i lägenheten, ligger halvvaken och an inte lokalisera ljuden, min första tanke var - "Det är någon i mitt hem, herre Gud det är någon här inne! Jag låtsas sova så kanske jag inte blir dödad..." HAHA  hur fungerar jag?? vet fortfarande inte vad det var för konstiga ljud, för katterna låg o sov med mig inne i sovrummet. Tanken på att gå upp o se efter slog mig verkligen inte! Jag ville bara aomna om.
Gjorde väl det efter att ha svettats ner sängen, varit så rädd att jag knappt kunnat andas och då fortsatte drömmarna.
Sen kom markus fram mot halv åtta o kröp ner iskall i sängen och jag blev akut kissenödig! Upp o kissa sen kunde jag inte somna, kolla på kl sista gången nio.. fan!
Vaknade med ett ryck och trodde att jag försvit mig, att klockan inte ringt men det var tre minuter kvar tills den skulle ringa.. 09,57 - upp o duscha!
Vilken jobbig natt!

Nu ska jag iaf åka in till Borås, ska äntligen fixa mina naglar igen, de ska bli jätte kul!
Sen blir det shopping med Fia, och kvällen bjuder på ett besök på Kinna hotell med tjejerna, riktigt roligt ska det bli!!

full rulle



Min födelsedag blev jätte bra!
Dagen innan bjöd min man mig på bio, såg på luftslottet som sprängdes, skit bra film. Har längtat efter den!
Lördagen blev det först mys med Storasyster och Hanna inne i borås, shopping och fika =)
Sen kom det lite fler än väntat på kvällen. Vi var Gaanska många! Alla var så söta och jag fick skit fina presenter (vilket jag inte hade en tanke på att över huvudtaget) Trevligt!
Lite stök, nån dryg jävel, men de goda vännerna vägde upp detta ordentligt!
Det var dock inte roligt att städa igår,  var ett ganska kletigt golv vi hade att göra med, hur kan man spilla så mycket egentligen?
Letade som en idiot efter min lilla "korg" med kaffefilter också, upptäckte att de satt högt uppsatt ovanför dörren på en spik, tack du långa människa som satt dom där, haha..
Idag väntar lite finputsning på lägenheten, laga bilen så gott det går för att jag ska kunna ta mig till jobbet inatt.
väntar på bilder från kalaset men det är ju mina kära vänner som har dem så vi får se när det kommer.

Ha en bra dag!

en varm känsla



Idag är en bra dag, vet inte vad som väntar ikväll...  det är min kärlek som har hittat på något för mig idag,hmmm. vet bara att vi ska åka kl 17.00 får se vad det blir för mysigt vi ska göra.
Imorgon är dagen, 22 år och skitgammal =)
Firar den på kvällen med vänner, dagen vill jag bara ha lugnt o skönt, ska slappta, shoppa lite och äta smörgåstårta som min man köpt till mig, gulle!
Nu ska ag göra det sista så jag e klar i tid.
får tala om vad de blev senare..


HejHopp!!!



Glöm inte vem Du är


Denna veckan går alldeles lagom fort tycker jag. Inte för långsamt men heller inte fort som det brukar när man är ledig. Kanske kan bero på att jag faktiskt har gjort en massa saker de dagar som gått (massa får ni tolka som ni vill)
Idag står det inte mycket på schemat, det enda jag har inbokat är egentligen gymmet ikväll. Men det kräver mog en hel del mental förberedelse, har brutal träningsvärk i mina lår idag!
Men ser fram emot kvällen, skönt att ha Hanna med sig, träningen blir så mycket roligare med dej!
Gjorde en liten tabbe igår när vi hade varit iväg för att få våra kroppar vackra, när vi hämtar skorna och sätter oss ner för att ta dem på våra fötter, skrattar givetvis en massa och är inte helt med i huvet med tanke på träningen innan (och hur lustig den var!) jag känner iaf i handen att det ät någonting konstigt på min sko, men kopplar ändå inte rikitgt förän jag kör ner foten i skon och upptäcker att nej men den va ju inte min.
Väldigt besvärligt, en aning pinsamt och Hanna tyckte att detta var väldigt lustigt. Kunde ju bero på min reaktion kanske? =)
Nå väl, ut därifrån med rätt skor på fötterna för att handla lite och sen åka hem. God start på dagen!

Har recis druckit upp mitt kaffe och vet nu inte riktigt vad jag ska ta mig för, kanske ringa och se vad lillebror och mamma gör uppe hos honom? lite mer kaffe o cigg med dom kanske?
får se om jag kommer ur morgonrock och fårskinnstofflor innan eftermiddagen.

Tisdag


Dagen har varit riktigt bra!
Vaknade dödstrött men på gott humör, hur skulle jag inte kunna göra det när jag visste att Marika o Sofie skulle komma. Har haft Sofie hos mig idag medans Marika klippte sig. Så himla mysigt!! Lillplutta, hon började med att kräkas ordentligt på mig men sen va allt bra igen. Hon är ju ett väldigt lätt och snällt barn =) den härliga åldern med när de börjat jollra o le med hela ansiktet. Hjärtat smälter verkligen, somnade gott hos tant Emelie sen, mysmys.
Sen har jag varit duktig och handlat, tog med lillebror och fikade ihop hemma hos mig sedan.
Sen var det dags att laga mat, köttfärssås o spagetti blev det idag.
Efter detta har jag fortsatt vara duktig, rensade i garderoben (har lite som syster ska kolla på) har städat, dammsugit och torkat golven, riktigt nöjd med mig själv =)

Nu ska jag inte göra mkt mer idag, tänkte försöka somna tidigt, ska upp tidigt (09.00) i morgon igen, det blir ett pass kl 10 nämligen, jag och Hanna ska prova på Ki Balans, verkar mysigt på morgonen..
Senare på dagen väntar ett spännande möte med Britt-Marie, ser fram emot detta. Skönt att få veta, kanske förklarat, kanske rensa ut... mmmmm vi får se!
Nu ropar soffan på mig, dags o dra!

söndag, helt slut



Då var det redan söndag och sista natten på jobbet väntar.. är hel slut, har sovit mer än jag brukar kunna när jag jobbat men känner mig inte det minsta utvilad för det.
Vet inte när jag kände mig så extremt ful senast, nu är det extremt! håret står åt ALLA håll, snygga mörka ringar under ögonen, fruktansvärt taskig hållning och en rätt död blick. Snyggve är mitt namn!
Går och är orolig oxå, försöker att inte tänka på det men det går inge vidare då jag blir påmind hela tiden..
har ju ont för fan! inte hela tiden, skönt det iaf...
Systeryster va förbi en sväng precis.. är ju hos pappa denna helg då markus har bilen och jobbar i Borås. Mysigt att träffa Linnéa, vi är kungar på att organisera möbler i bilar iaf, tycker jag nog, och hade en grymt snygg outfit!
Lånade en bok av henne som hon hittade, Samlade sikter av Karin Boye. Detta ska läsas och analyseras =) tycker jag är lite roligt!
Känner att jag skriver väldigt sammanhängande idag, not-- trött? JA!




Denna t-shirt vill jag ha, det står ju Emelie på den!


nya livet?


jaha, då har vi äntligen kommit igång o träna. SKÖNT! Nu ska vi bli Fitta ;o)
Jag o Hanna pallrade oss iväg och kämpade tappert måste jag säga, haha, låg vid ett tillfälle platt på golvet (skulle träna styrka) mötte hannas blick och försökte få henne att krypa ut därifrån med mig =) kämpa lämpa!!
nej men det va skönt faktiskt, riktigt gott att komma igång igen.
Idag är det inte lika skönt, har ont i halsen =( och en Härlig träningsvärk!
Gårdagen var väldigt mysig, eller det har varit mysiga dagar när mamma varit hos mog, vi har jävlar kämpat med lägenheten! och det blev ett fint resultat. Skön! TACK snälla mamma för att du finns för mig! Bättre får man leta efter..
 På kvällen blev det god middag och lillebror tillbringade kvällen hos oss.. massa mys!!
Nu är det dags för en helg fylld av jobb, känner mig inte särskilt taggad ärligt talat, men det ska väl gå bra hoppas jag.


tycker för övrigt att dessa skor skulle passa sjukt bra hemma hos mig



Wildflower: Wednesday Night by Kenza


massa städ & mys med mamma



Idag har vi fan stökat här hemma, det är verkligen dags att gå igenom barndomslådorna!
Fy, både roligt och väldigt jobbigt. Vilken fantai man hade när man va liten, jag har skrivit en hel del sagor märker jag. Som jag får säga är ganska underhållande!
Hittade gamla kärleksbrev och två dagböcker oxå, gud va roligt att läsa! Slängt det mesta men sparar sånt
jag minns eller som är roligt om tjugo år..
Men så lång tid det tar.. ujj ujj ujj, men mamma är effektiv och har en Ängels tålamod!
Nu har vi grejat klart för idag och nu väntar ett favoritprogram hos oss båda på tv4+ "det okända"
till detta - ett glas vitt och i kylen ligger färska räkor! mums =)

Allt för idag!
Två dagar till med arbete hemma väntar, sen kommer helgen o tre jobb-nätter...
får se om jag kan ta några bilder när vårat nya sovrum e klart!!!


Emelie / Carrie











Resultatet blev:

"Du är en äkta Carrie Bradshaw, skogalen och relationsexpert!"


Går kanske att diskutera? visst älskar jag skor, men kan någon ens bli relationsexpert? ärligt talat =)
Ingen kvinna är den andra lik, ingen man är den andra lik, hur i hela friden kan då ett förhållande vara det andra likt?! Och hur kan man bli expert på något som aldrig finns mer än en gång?
Kanske finns likheter, jo, ett mönster? sant... hmm...
Hur som helst skulle jag aldrig kalla mig själv expert ;o)







Otroligt vacker klänning!

Gamla klassen



Klassen från räddningstjänsten, hittade denna bilden hos en vän, lite roligt. Vilken underbar tid det va =)
Befinner mig i mittenraden, tredje från vänster.

Stress

Hade en skit bra helg!
Fredag hade jag min Malin hemma hos mig, vi kröp upp i soffan under varsin filt o kollade på let's dance, va verkligen jätte mysigt att få lite alone time med Dig..
Lördagen blev riktigt bra den med, då var det dags för mig o Hanna att svänga våra lurviga i Borås. Åkte till Anette i Borås innan o satt o drack lite vin o tjata skit, underbart med en sån förfest =)
Sen blev det krogen för mig o hanna, mycket trevligt hehe... nå!
Idag har jag varit och ätit god mat hos svärföräldrarna, slappat o bara haft det gott!
tänkte att jag skulle börja i sovrummet ikväll och få i ordning där, jag får verkligen panik av att bo så som jag gör. Det är inte ordning med någonting känns det som, och ändå har man ett så stort kontrollbehov, hur går det ihop?
Hur kan jag leva så slarvigt utan att ta tag i det? När jag vet hur dåligt jag mår av det?
Kanske är därför jag alltid vill packa och flytta igen, för att jag aldrig kommer i ordning och känner att jag behöver en ny start för att få chansen att göra det, för att det är för sent efter så här lång tid, Kopplar jag ihop mitt hem med röra och känslan av att aldrig känna sig hemma på grund av hur jag själv väljer att skapa mitt hem?
Eller är jag fortfarande bara räd att göra det för att jag flyttat så mycket att jag inte känner någon mening med att få det trevligt för att jag aldrig vet när det är dags att packa och dra igen?
Jag förstår inte. Förstår inte mig själv och hur jag tänker... Frustrerande att vilja en sak, orka en annan och göra en tredje...
Hur som helst så kommer min underbara mamma hit på onsdag. JAg bad henne hjälpa mig för jag klarar inte ut detta själv. Det går verkligen inte, det går inte!!!
Tack för att jag har en så fin familj.. vad vore jag utan er?

Fick frukost på sängen av min kära idag med, hur söt är han inte då...... =)




Massa snö

Natten till onsdag trodde jag att hela huset skulle snöa igen! Jobbade ju och såg hur snön föll oavbrutet och i samma mängd hela natten lång. Det blev verkligen massa snö! jätte mysigt men tyvär så förstörde det planerna vi hade för kommande dagen.
Då skulle vi ju till Fbg, eller en bit utanför på kalkon-middag. Men med tanke på att det snöat hela natten och fortfarande snöade när vi skulle åkt, det hade hänt 20 olyckor på den väg där vi skulle åka och den var avstängd några timmar under natten så blev beslutet att stanna hemma. Fick så dåligt samvete och blev jätte ledsen då jag vrkligen sett fram emot detta länge, och alla skulle ju komma, vet inte om det hänt förut!
Men det blev inte så iår iaf. Jag, markus min käre bror och hans tjej blev hemma... TRÅK!!!
Idag vaknade jag och var livrädd! vet inte vad jag drömt men upp fort som fan ur sängen och försöka vakna till, gick på toa, sa god morgon till markus som va uppe sen la jag mig på soffan med Fia på bröstet och det tog inte många minuter innan jag somnade om gott.
Men gissa vad jag vaknar av sen? jo jo, vem ringer om inte Chefen? =)
Det blev jobb inatt, hade sett fram emot lite långledigt, men det e gott med extra pengar med, Ska bli lite roligt för vi är tre som jobbar inatt med tanke på situationen på jobbet så det blir jag, pappa, och Margita, ska bli roligt =)
Ska nog ta o krypa ner i soffan nhos min älskling igen, mysa lite och försöka ladda lkite innan jobbet.
Tänkte städa upp ordentligt här idag och måla sängstommen men nu ska jag jobba och då tycker jag om att vara lat innan =)
Mysmysmysmysmys idag istället!!!

Ha det gott alla!!
Ses ikväll pappa.


från min mamma


ville spara de mamma skrivit till mig... älskar dig


Det kom en Ängel till jorden för att lära om Livet och i hennes lärobok står så mycket skrivet.

Det står: Man lär av kärlek och man lär av smärta och sakta men säkert lär hon sig det detta.

Visst är Livet som en dans på rosor...
med taggar som ibland ger henne djupa sår, det är då jag vill smeka hennes hår och torka hennes tår.

Hon lär sig själv och hon lär oss andra, som fått gåvan att tillsammans med henne vandra.

Det hon har lärt mig om livet är jag henne ödmjukt tacksam för, och att jag fått en plats i det hjärta som till henne hör.

Älskar dig...alltid
Mamma

Nyår mm

Då var kaoset över, nästan. Jul nyår har passerat och visst är det lite skönt?
Nu har vi bara den hektiska månaden januari kvar, alla har ju bestämt sig för att fylla år nu.. konstigt, eller är det våra föräldrars vårkänslor som har betydelse här kanske? ;o)
Har för övrigt nu bestämt mig för att ta ut min piercing i tungan, är jätte naket! känner mig inte alls normal utan den, det är konstigt att prata, hosta äta allt känns väldigt ovant... ... .. men, akta tänderna...
Har blivit ordentligt förkyld igen men, visst är livet underbart! Jag kommer aldrig igång med min träning, är skit sur nu.
Jobba väntar de två närmaste nätterna och på onsdag är det kalkonmiddag MUMS!!!
Nu ska jag krypa ner i soffan och tycka synd om mig själv lite, dricka massa te och ha det gott innan jag ska krypa till jobbet... BITTER!

So long...

RSS 2.0