Jo men god morgon

Vill gärna sova mer sammanhängande tackDet knyter sig i bröstet

Tanken på att något skulle hända dig.. Jag älskar dej så


Haha älska

Markus sitter i soffan med en hand på magen, "jävlar! Någon där inne vill ju ut!!" Hahaha ja det känns onekligen så :-) en riktig vilde våran bebis <3


Haha älska

Markus sitter i soffan med en hand på magen, "jävlar! Någon där inne vill ju ut!!" Hahaha ja det känns onekligen så :-) en riktig vilde våran bebis <3


Idag

Är jag riktigt kär i livet!


Barnmorskan

Jag och bebis fick godkänt denna veckan med. Mitt blodvärde har blivit bättre så jag känner mig nöjd även om det inte skulle skada att stiga en del till ;-) Lilla plutt va jag längtar! I morgon ska jag träffa min fina vän :-)


Sömn

8 timmar på två nätter är för lite kan jag bara konstatera! Men ändå uteblir den..


Kärlek


Skit

Jag hatar att ligga vaken.. John Blund, var är du?


Kvällsmat


Kramp!

Vaknade och fick panik när jag inte blev av med krampen i vaden, FAN va ont det kan göra! Stackars älskling som blev väckt och yrvaket fick hjälpa mej :-) I natt ska jag försöka bulla upp med kuddar och hitta en sovställning där jag hoppas på att både kunna ligga nått så när bekvämt OCH andas.. tack!


För att vi kan

Kl är över 23 och mannen är iväg och hämtar mat på donken, den äter vi förmodligen i sängen och ser ett avsnitt av ngn gammal serie. Vi har det bra vi!


Tack

Alla snygga dårar för en kanonkväll!


Fredagsmys

Har haft Goa vänner på middag. Det bjöds på lassange och chokladpudding till efterrätt, sen svimmade vi i soffan framför barnen i bullerbyn! Haft det hur gott som helst. Tilde släppte inte Markus någon längre stund! Så söta :-)


Lördag

Ännu en milstolpe, snart min skatt <3


Min lilla

Jag saknar dig varje dagJag längtar galet mycket efter liten nu!


RSS 2.0