2 underbara dagar med familjen

Har haft två underbara dagar med familjen.
I torsdags var jag hos mamma och käka middag hos mamma och hans, med två gamla vänner till familjen, inte träffat dom på skit länge så det va riktigt roligt. Åt god mat,, mums! Helt underbart, bara prata och äta o mysa.
 Igår va jag hos mamma med. Strosa runt, hjälpte till lite, inte särskillt mycket dock ;o)
Sen kom Linnéa på kvällen. Hjälptes åt att sortera gamla saker mamma hade plockat ihop från när jag var barn. Herre Gud så lustigt, hittade massa gamla kärleksbrev jag fått. Riktigt roligt att läsa!
   Sen satte vi fyra oss och tog en öl och åt småplock, och spelade spel. Det blev helt hysteriskt vid bordet! Ett ord spel, va fasen hette det... Sista ordet? inte säker...
Men roligt var det iaf! vi är inte de bästa i världen på att förklara ett ord. haha
 Ex: Linnéa förklarar för Hans"man är sjuk och får blåsor och äckel som trillar av!!!!!"  Rätt svar: Spetälsk.
        Jag förklarar för Mamma:  "Det är ett land! Lalalala" (sjunger på Frankrikes nationalsång) 
                                                             Mamma svarar: USA!        Rätt svar: England

herre jösses, ja det va helt sjukt roligt, skrek och gapa som idioter och skrattade tills tårarna sprutade!
  Sen åkte jag med Linnéa hem till henne. Satt och kollade på bloopers från friends, sjukt kul, tröttnar aldrig.

Nu väntar två nätters arbete igen, sen är jag faktiskt långedig, ska bli skönt. Försöka hjälpa mamma att flytta tänkte jag, om jag är till någon hjälp vill säga och inte bara springer ivägen ;o)
 
Älskar Dig Världens bästa Mamma
                                                             

Jävla morgon

Natten gick bra, var lugnt och skönt. Var först på morgonen som det brakade loss på jobbet och fick springa runt som en liten blå. Väldigt irriterande saker som inträffade!
Inte nog med det, när jag väl fick komma därifrån och satte mig i bilen gick det i snigelfart hem då det var en så tät dimma att man inte såg någonting alls.
När jag väl parkerar bilen på uppfarten hos pappa och ska kliva ur måste jag ställa bilen långt åt ena sidan för att pappa ska kunna komma ut med sin bil. Det betyder att jag får ställa mig under en hängbjörn, när jag kliver ur bilen får jag björken i huvet, inte särsikllt jobbigt förän jag kommer in och sätter mig i köket med pappa och äter en smörgås.
 Då sticker det till på halsen, känner efter men hittar inget. Sen sticker det på bröstet, då hittar jag en myra, den bet mig!
 Sen hittade jag ta mig fan säkert Tio myror till, slet av mig kläderna och rufsa i håret men de tog aldrig slut, så trött som en gris va det bara att ställa sig i duschen för att dränka dom jävla asen!
Sen var jag så uppspelt och arg så jag somnade inte förän vid nio, inte en bra start på denna dag, får se hur den fortsätter.. Hoppas att natten blir lugn.


Måndag

Ny vecka, ser tråkigt ut, jobbar måndag-torsdag, lördag och söndag.. fem nätter på en vecka, känns tungt, men det klirrar gott i kassan! Har funderat lite på hur vi ska inreda i nya bostaden, ser fram emot det faktiskt, trodde jag inte att jag skulle göra. Ganska less på att flytta nu, men får försöka bo där ett tag nu, Jag o Markus.
  Är hos pappa nu, har ätit lite, tagit ett varmt bad med massa bubblor. GOTT!
Laddat kaffebryggaren och tittar ständigt på klockan, en och en halv timma kvar tills jag börjar.. suck

Hade viljat va hemma med min gris. Mysigare än... diverse saker jag gör när jag jobbar nätterna... Nämner inga detaljer, fantasin får användas.
 Blir hos pappa några dagar nu, mysigt att träffas. Tänkte kika ner till mamma också och se om jag kan hjälpa till något där nere..

Hade en jätte trevlig dag med vännerna i Vbg. Åkte ner på lördag och grilla o käka, sen gick vi ut på kvällen, Jag och Markus har alltid kul tillsammans, så härligt att vi är lika störda båda två, gick fram och prata med en massa människor vi inte kände, de trodde nog att vi var hjärndöda, iom att tre av de fyra gängen vi gick fram till ursäktade sig och gick, haha. grymma!
Sen sov vi i Martins stuga, sov lääänge och åkte hem sen, kolla film och myste långt in på söndagsnatten jag och Markus.

ha det gott allihopa! Bild sen förra året med gänget i Vbg, Markus förlorade ett vad, haha jag ser ganska nöjd ut ändå. Dock inte han

=) glada gubbar

Ikväll är det grill, kubb, öl och guirat hero hemma hos oss med vännerna. Helt underbart!
Har fina vänner. Visserligen bara pojkar men kvinnor är speciella, kanske därför jag väjler mina väninnor med eftertanke.
GRATTIS Malin på din 20års dag! Älskar dig! bästa bästa vän. <3

Tack till er som är här.
Johan J, Martin, Joel, Tommy, Markus, Johan L

Smått & Gott

Längesen jag skrev nu. Har varit så fint väder så har inte suttit vid datorn något. Har varit ledig en hel vacka så har legat ute i solen och bara haft det gott!
  Va nere i Vbg med syster o Markus en dag, riktigt mysigt, sen sov Linnéa kvar hos mig och Andreas kom på kvällen så vi fick en hel kväll tillsammns alla tre syskonen. Jätte kul. Händer inte så ofta.

Var på födelsedagsfest på Särö hos Malin i lördags, va jätte kul. Vi fixa och dona hela dagen bara jag o Malin, gjorde mat och tårta duka och hade det hur bra som helst bara hon och jag!
Sen kom gästerna och maten blev goood =)
Var en perfekt kväll, mysig, lagaom mycket folk, lugnt och trevligt, mycket roligare att sitta några och äta dricka lite vin och verkligen umgås.
    Tack Malin! <3

Nu har jag jobbat inatt och har en natt kvar, ledig ett par dagar sen, tänkte försöka börja packa lite smått, flytten närmar sig... Mamma flyttar ju oxå snart. Till Falkenberg, det känns långt borta men jag har ju mamma så nära mig i hjärta och själ så det ska nog inte bli något problem.
Ser fram emot vår nya lägenhet faktiskt, spara lite pengar och sen resa för det, jag och Markus på upptäcksfärd i stora världen!!! =)

Nu ska jag äta med min Far och farmor.

kram

Livet

Ja, det gör ont... många gånger
Kärlek, vänskap, lycka, besvikelse...

Men livet är nu, och vi får leva för stunden, känn lyckan, känn livet, det finns alltid där, Älska det, Älska dig själv..
Lev nu!!

RSS 2.0