Intensiv natt!

Har varit en minst sagt intensiv natt. Sprungit fram o tillbaka hela tiden, inte suttit ner någon längre stund.
Skulle egentligen inte jobbat, men fick hoppas in hela helgen. Så jag missar tyvätt Toffes 25års fest. Har ju längtat så efter denna lördag. O givetvis ska jag jobba fredag lördag och söndag natt... Kan med andra ord inte göra ett jota, inte nått. Sova.. jobba.. sova.. jobba osv... Ja jag är trött o grinig nu. Kl är 07:08 och jag har inte sovit sen igår vid den här tiden, usch va har jag gett mig in på. Jag e bitter!
 Kollade på det nya schemat för sommaren inatt med. Hade från börja 21 nätter.. nu har jag 30.. Det är pengar men Gud va jobbigt! Money makes the World go round!!!
 
Jobbar hela helgen med Daddy, det e mysigt, fungerar bra tycker jag. Av mina 30 kommer jag att jobba 11 tillsammans med honom. =)

Nu ska jag krypa ner i sängen, en skön mjuk säng.. Ett svalt nyvädrat rum, en bok och det bästa av allt en snus.
Sen somnar jag förmodligen på en gång!

Ha en skön dag i solen, ta vara på den! är jätte avundsjuk.


Massa möten idag

Har så mycket att göra idag, fast det är en sån dag man vill sitta i myskläder i soffan hela dagen!
Var först på arbetsförmedlingen, pratade lite med Fredrik. slltid trevligt =)
  Nu ska jag snart åka till jobbet, möte och kolla schemat för sommarn, hoppas att det inte blir för mycket, vill kunna ta jobbet i Vbg på sjukhuset med.. Hade varit roligt, det är ju ett helt nytt sjukhus med nya möjligheter!
Efter mötet på jobbet ska jag iaf träffa Pappa, kanske gå ut och äta..
Sen har jag kurs ikväll i Borås kl 18.. Ska bli riktigt roligt! Känns alltid lika bra att gå dit.
Men vad vi diskuterar eller vad det är för typ av kurs känner jag inte för att ta upp då det är ett ämne som alla har delad uppfattning om. Men jag vet iaf vart jag står. Det finns ingen annan förklaring till allt som händer, allt som finns.. hehe ja..
 Och om ni undrar så är det inte något religöst samfund eller dylikt  ;o)

Jag känner mig alldeles nyförälskad nu, min lille pytt är det finaste som finns, vi är som gjorda för varandra!
Hade en skit mysig kväll igår.. Låg i sängen och jäklades med varandra bara.  Skratta så jag höll på att kissa ner mej!
Det är vi, det är så härligt, jag skrattar alltid med dig, ett ärligt hjärtligt asgarv! hehe kanske inte det vackraste på denna jord men det kommer verkligen från Hjärtat. Det är där du finns i mitt Hjärta

Älskar dig Markus!

Blev tillsammans den 20/3 2008
Förlovade oss den 10/4 2009

Kärlek!


Regn...

Dagen såg ut att bli hur fin som helst när jag gick upp i morse, en underbar dag!
Men ack så fel, nu regnar det bara och är precis igenmule. tråkigt. Då kan jag inte tvinga Markus att klippa gräset.. Suck*

Fick ett roligt samtal av mamma idag runt lunch. Hon var i Svenljunga och hade låst in handväska med mobil och hemnycklar i bilen. Jag blev inte så förvånad. (förlåt mamma jag vet att du läser)
Hon är det sötaste.. Hon fick inte tag i min syster som bor nära henne, hon va alldeles åt fel håll idag oxå.
Så jag körde som den goda dotter jag är till Svenljunga för att hämta Mamma. Åkte till Hillared för att låsa upp hemma hos henne med mina nycklar så att hon kunde hämta sin reservnyckel till bilen, sen åkte vi tillbaka till svenljunga och till bilen så att hon kom in i den. Ingen skada skedd! Alttid kul att träffa mamma oxå. Även under sådan omständigheter. Det är skönt att veta vem jag kan skylla på när jag är klantig ;o)

Senare ska jag till Lillebror, hjälpa honom att plugga religion, går nog smidigt! Han är så duktig min lilla Plutt!!!

Bion igår va bra, hade jätte mysigt. Filmen var bra, lite långtråkig emellanåt men det va bra! Jag blev inte kissenödig en enda gång heller, fast den var närmare 2 timmar och 20 minuter lång. Nytt rekord för mig!

Tack

Vill säga TACK till Susanne på fakturaenheten södra Älvsborgs sjukhus.
Underbar människa, hade inte rett ut allt utan din hjälp, vilket tålamod du har.
Stor Kram

Dejt




Ikväll ska jag på Dejt med min käraste.
Mysigt att göra sig i ordning och göra saker tillsammans, som man gjorde i början. Inte bara låta vardagen ta över allt. Osminkade fisande svällande.. Dock skönt att vi älskar varandras såna sidor med.
Men ska bli mysigt ikväll.
Blir bio.. Får se om vi gör något mer men den börjar sent och är två timmar lång så tror att det blir hem efteråt.


Nu måste jag ta tag i massa tråkiga saker. Ringa samtal och skälla ut lite folk. Trött på att de fakturerar fel hela tiden och hotar med kronofogden när de är dom som gjort fel. Sista gången jag ringer och försöker reda ut detta nu. Nu får det vara bra. Orkar inte ha det hängandes över mig hela tiden och veta att det är räkning efter räkning som ska betalas. Fast allt inte stämmer... suck och stön be en bön.. Idioter!

Tänkte försöka bringa lite ordning i min garderob oxå, fast det e ju fint väder så det lockar inte speciellt mycket. Tror det blir en filt och en bok i solen istället, det är jag värd!

Puss o kram min min Kärlek!

Gögotta!

Vilken dag!
Torsdag 21/5 2009

Jag & Cathrine

Kl 05:30 Hade alla åtta tjejerna samlats hos Cathrine i Björketorp. Inte en enda av oss var snygga, märkligt. Allt från Fula solglasögon, cykelhjälm i frigolit och mormors baddräkt fanns på plats.
Vi satte oss på cyklarna och påbörjade den 4.5km långa cykelfärden. Borde inte tagit lång tid men med tanke på att vi stannade redan efter 500 meter för att öppna första ölen tog det en bra stund för osss att komma fram till den plats vi skulle sitta på.
Efter ett flertal stopp ett antal öl kom vi fram, tog plats vid det lilla träbordet och nästa projekt var att tända elden.
Tacka vet jag att det inte var jag som skulle göra det, vi vet alla hur bra det gick sist jag skulle försöka leka överlevare efter ett krogbesök och tänkte tända en brasa då jag var utelåst. Nog om det.
Elden var tänd och solen började titta fram.
Vi fick ett helt underbart väder hela dagen och näsan blev allt lite småröd på dem flesta av oss.
En av tjejerna skulle invigas i våran tradition men var nog inte så van vid den göken vi brukar hitta, nämligen den i kaffet. Så det slutade med att Hon fick ligga och vila sig lite istället. Korven grillades och Ninni gjorde det på ett alldeles unikt sett. Hon tog en ordentlig kvist med björkris och hängde på korv och bacon på den och grillade, hur bra det blev får hon svara för! =)

(Ninnis björkris)


Dagen gick jätte fort! Vi hade det underbart i solen, åt, drack och skrattade en massa!
När vi bestämde oss för att packa ihop och cykla hem för att fortsätta dagen hann vi inte särskillt långt innan Cathrine fick punktering. Typiskt.
Som tur är finns det fins föräldrar. Så Saras mamma fick snälla komma och hämta Cathrine med cykel medans vi andra cykla hem.
Vi åkte alltså 8 Tjejer, 8 Cyklar.
Hem kom: 7 Tjejer med 6 hela cyklar. GÖKOTTA!!!

Kvällen fortsatte i samma takt. Vi samlades ett stort gäng och umgicks till 22tiden då de flesta av oss åkte till lygnevi, Efter bilturen dit, är det lite dimmigare men vi dansade drack öl och Levde Livet.
Kort och lätt om Gökotta 2009.

Tack alla tjejer!

Cathrine, Sara, Marie, Emelie, Ninni, Frida, Helene

ovan att jobba

Har jobbat min första natt på nya jobbet. Är jätte trött nu, ska bara äta sen vila inför nästa arbetsnatt.
Det var ändå en lugn natt, skönt. Bara det inte blir för lugnt, då tar natten aldrig slut. Har hamnat på samma jobb som min pappa. En spännande situation, jätte kul faktiskt.
Inte drömyrket men det är det som sätter mat på bordet och betalar räkningarn, så jag är tacksam.
 Håller på att baka en paj som jag tänkte ta med mig =) gott, rabarber och röda vinbär. Mums!!

Saknar min lilla gris hemma, ses en stund i morgon sen ska jag åka till Cathrine i B-Torp. Gökotta väntar på torsdag! Mer om hur detta blev kommer under helgen beronde på tillstånd haha.

Stolt över dig lillebror, du kämpar så! Belöningen kommer när du står där i finkläder med mössan på sne, en flaska champange i handen och du skriker för fullt! Student 2009!!!
Kalaset kommer att hållas hemma hos mig, ska bli mysigt att få ha det hemma.. Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute i trädgården. Hur som helst så kommer Andreas få en underbar dag!


En puss till mina tjejer där hemma. Och Markus! <3

monstret


Fluga i näsan & arbetsintervju

Gårdagen va en långtråkig dag. Gjorde mina ärenden och sen fanns det inte mycket annat att göra.
Natta va söt och lagade middag, så gott att sätta sig vid ett dukat bord! tack gumman.
Efter maten tog vi en skön promenad, kikade inte på jysk, sen kom det
Jag såg en svart storögd flyga komma mot mig, han använde all kraft och siktade på mitt ansikte, allt gick så fort och det fruktansvärda hände! Han flög rätt in i min näsa!!!

Jag kände det äckliga krypet i min förkylda snok oxh på bara ett par sekunder föreställde jag mig det värsta, hur han kröp långt in i min näsa. Gick vidare till bihålor och där inne i värmen la  den tusentals ägg som skulle bli larver som kryper runt innanför skinnet i mitt ansikte. Måste tacka Natta för det fina stödet hon visade mig i detta trauma genom att skratta hysteriskt när jag försökte fräsa ut det hemska djuret ur min näsa på kundparkeringen med en klassisk bonnasnytning! Detta var fruktansvärt och jag har inte osvit bra inatt. Ve och fasa!
Jag tror eller hoppas rättare sagt att det lilla äcklet kom ut.
Jag är inte intresserad av att vara surrogatmamma åt fluglarver!


Idag har jag varit på arbetsintervju, hoppas att det gick bra trots mitt klupmiga sätt att visa upp mig själv på.
Har inte mycket mer att säga om det faktiskt, bara att be att dom har överseende med mitt sätt =)

Jag skänker en extra varm kärleksfylld tanke till min mamma idag, du behöver det.
Jag älskar dig! <3

Söndag

hade en jätte bra kv'll igår. Va hos Erika och Toffe, kollade på Robinson och drack lite öl. Måste ju säga att helt fel person åkte ut! Angela skulle vunnit hela skiten. Fy fan va dåligt, hon va helt klart starkast av alla, grym!
Efter robinson kom guitar hero fram, med trummor och mic oxå, jag kan ju säga dirket att jag suger på trummor, va skit svårt. Men ett jävligt roligt spel, mycket vackert sjunget av dig Toffe,, verkligen ;o)
Tack Erika, hade jäte kul.

Nu väntar jag på att mamma och Hans ska komma, dom borde dyka upp snart. Ska hälsa på innan mamma ska iväg på ett möte i skene. Alltid roligt när dom kommer.
Så jag kanske borde kliva ur sängen och sätta på lite kaffe....
Har redan varit uppe, gav Markus frukost på sängen, riktigt nöjd med mina smörgåsar, men han va skit trött så han uppskattade nog det inte så mycket när jag kom in och sjöng "Ja må han leva, ja må han leva, grattis på din ofödelsedag älskling" Hans blick va underbar, helt förvirrad!
Han åker ikväll, inte nått kul att va utan dig bejbä, saknar dig hela tiden.


Nog! upp och tvätta bort bakfyllelukten! (mest från M)

mina


Vill ha, dom är mina!

Längesen nu

Mycket längesen jag uppdaterade här. Har inte haft internet hemma.
Sitter och funderar över hur mycket jag orkar göra idag. lördag... hmmm.. ja, Robinson ikväll och godis, eller ska man ordna så att det blir  fest iställe? Känner mig inte upplagd för det sistnämnda faktiskt. Men man vet ju aldrig va som händer när solen går ner.
Markus är hemma igen, eller över helgen iaf. Skönt, sover inte alls bra utan dig darling. Han åker igen i morgon.. sen e det bara fem dagar kvar på utbildningen.
Spenderade gårdagen hos Maw, mycket trevligt. Va får vi allt ifrån? Skulle nog kunna skriva en hel bok med våra upptåg. hehe.. mmm.. Vi gjorde iaf en jätte stor smörgåstårta och en gräddtårta igår, tyvärr fick vi inte smaka av det själva. Det var hennes far som skulle njuda på det idag. Hoppas det smakar!
Tanken slog oss att vi skulle kunna ta emot beställningar på tårtor och tjäna pengar på det, vi är ju hur duktiga som helst och vore ju synd att låta den begåvningen gå till spillo! =)

Nå ja. Fick bilder på mejlen här om dagen från pappa. Bilder på mitt blivande syskonbarn. Det bakas orddentligt i magen nu. Längtar otroligt  efter detta lilla knyte! Fortsätter hoppas att storasyster ska flytta tillbaka till sverige..

Nu orkar jag inte skriva mer. Vill använda tiden jag har med Markus denna helgen väl, måste dock byta däck idag, har inte fått tummen ur ännu så nu är det dags!


Tack och hej!

RSS 2.0